Produse BIO

Subcategorii
Ordine:
Afiseaza:
Afisare: Lista Grila
 • In sedimentul ei granulele de polen ajung uneori pana la 100 %. Datorita continutului mare de glucoza, cristalizarea se declanseaza mult mai repede fata de celelalte sorturi de miere, uneori chiar in faguri, extractia ei trebuind sa se faca repede. E adjuvant in tratarea bronsitelor si a bolilor de..
  fara TVA: RON - 25,00 RON - 25,00
  Bazat pe 0 recenzii.
 • Este de culoare galben-deschis, foarte dulce, are un gust si miros placut, cu o consistenta densa, dizolvandu-se greu in apa. Se cristalizeaza la 10-12 zile de la extractie, chiar in faguri, luand o culoare albicioasa si usor galbuie. De aceea recoltarea trebuie facuta rapid, la terminarea infloriri..
  fara TVA: RON - 25,00 RON - 25,00
  Bazat pe 0 recenzii.
 • Din cauza unei cantitati mai mari de fructoza cristalizeaza foarte incet, la cativa ani. Face parte din sortul de miere de calitate superioara, fiind cea mai solicitata pe piata externa, datorita aromei si gustului placut pe care il are. Imediat dupa recoltare este transparenta, dar culoarea va depi..
  fara TVA: RON - 30,00 RON - 30,00
  Bazat pe 0 recenzii.
 • Este trecuta in categoria celor mai bune si celor mai apreciate sorturi de miere, bogata in vitamine (mai ales vitamina B1 (thiamina), si aminoacizi, in sedimentul ei granulele de polen ajungand pana la 70-80%, uneori continand si o cantitate insemnata de mana. Fiindca aroma mierii de tei este foart..
  fara TVA: RON - 25,00 RON - 25,00
  Bazat pe 0 recenzii.